Meer resultaten voor mobiel abonnement met smartphone

mobiel abonnement met smartphone
Smartphone abonnement: is koppelverkoop werkelijk voordeliger?
U bent reeds ingegaan op een gekoppelde aanbieding en denkt na een paar maanden het contract op te zeggen en de mooie smartphone voor een prikje op te strijken? Opgelet: terwijl je als consument dankzij de nieuwe telecomwet gemakkelijker een abonnement kunt opzeggen dan vroeger, is dat met een abonnement via koppelverkoop een pak lastiger.
VOOmobile.
Condities Aanbieding geldig zolang de voorraad strekt, voor elk nieuw abonnement op de optie Smartphone van VOOmobile 6, 16 of 20 euro/maand afhankelijk van de gekozen smartphone bij intekening van 06/03/2018 tot en met 14/05/2018, met een verbintenis van 24 maanden.
GSM abonnement met of zonder toestel Telenet.
Aanbod enkel cumuleerbaar met korting op smartphone bij King of Kong-abonnement, maar niet met andere acties en promoties op mobiele abonnementen.Vermelde prijzen zijn incl btw en geldig onder voorbehoud van materiële fouten, vergissingen en/of wijzigingen. Het King Kong aanbod geldt alleen voor i klanten die ook internet, televisie en/of vaste telefonie van Telenet hebben, en ii klanten die reeds een King Supersize of Kong Supersize abonnement hadden afgesloten vóór 25/06/2017 en dit wensen over te zetten naar dit nieuwe aanbod. De belminuten, sms'jes' en mobiel internetvolume inbegrepen in het abonnement zijn enkel geldig in België en de EU-zone met uitzondering van communicaties vanuit België naar een buitenlands nummer ook EU-zone en niet overdraagbaar naar de volgende maand.
Smartphones met Abonnement Vanaf 9 BASE.
Abonnementen Herlaadkaarten Smartphones en meer Opties Mobiel internet Internationale tarieven. Smartphones en meer. Je smartphone vanaf 9. Nu met een BASE abonnement dat zich aanpast aan jou. Snel en veilig betalen. 14 dagen bedenktijd. Apple iPhone 7 128 GB Zwart. met een BASE abonnement vanaf 25.
Gratis GSM bij Abonnement van Proximus, Orange, Base of Telenet King/Kong? Overzicht GSM Promoties Belgie.
Sinds kort is Telenet gestart met koppelverkoop: een GSM voor maar slechts 1 euro bij het afsluiten van een abonnement Telenet King/Kong. De volgende websites geven je de beste deals voor GSM abonnementen voor Proximus Belgacom, Orange Eekhoorn, Kangoeroe, Dolfijn, Panter, Telenet King Kong zie hieronder voor de deals, Base oa Base GSM promoties en Simyo onderdeel van KPN met goedkope prepaid simkaarten!
Abonnementen met smartphone.
Dolfijn Zen Smartphone. 25, uur bellen. Verbintenis van 24 maanden. Galaxy J5 2017. 9 smartphones beschikbaar bij dit abonnement. Ontdek alle combinaties. Inbegrepen bij onze abonnementen. Altijd beschikbaar en gratis communicatiemiddel. Personal Check Up. Wij analyseren jouw verbruik om je een aangepast tariefplan voor te stellen. Gratis bellen en sms'en' met alle nummers op dezelfde factuur. Beveiligde online opslagruimte om al je gegevens te bewaren, in alle gemak. Als mijn mobiel gebruik evolueert, stelt Orange me een oplossing op maat voor.
Bijna gratis smartphone bij gsm-abonnement komt zelden voo. De Standaard.
Test-Aankoop nam de koppelverkoop-aanbiedingen van alle grote operatoren van de maand januari onder de loep. De consumentenorganisatie vergeleek de totale kostprijs van de koppelaanbieding van gsm en een abonnement van 24 maanden enerzijds en van de afzonderlijke aankoop van dezelfde smartphone en een vergelijkbaar abonnement anderzijds. De koppelverkoop was zelden voordelig, aldus Jan Moers. Eigenlijk was het maar in één geval goedkoper. De Samsung Galaxy S3 Mini die Telenet koppelde aan een King-abonnement van 15 euro per maand. Niet op maat van de klant. De reden daarvoor is dat de maandelijkse kostprijs van het gsm-abonnement bij zulke koppelverkopen vaak erg hoog ligt. Vaak strookt het abonnement ook niet met het profiel van de klant, vervolgt Moers.
Gsm-abonnement bij Vanden Borre: Ruime keuze en gratis levering.
De laagste prijs garantie, dat zijn nu 3634 producten met verlaagde prijs! Vanden Borre Kitchen. 02 334 00 00 Nu Gesloten. Akte van Vertrouwen. My Vanden Borre. Meld je aan. Nog geen account? Bekijk ons aanbod. Smart home devices. Foto vrije tijd. In de kijker. Samsung Galaxy S9 S9. Kies je tv in 5 stappen. Vind snel de ideale audio-oplossing. Alle muziek van de wereld bij je thuis. Vind je dampkap in 7 stappen. In 6 stappen naar de ideale koelkast. Hoe gebruik je een wasmachine? Vind je vaatwasser in 7 stappen. Hoe je oven onderhouden? Beantwoord 5 vragen en vind je kookplaat. Vind je koffietoestel in 5 stappen. Het ideale scheerapparaat? Start de wijzer. Hoe gebruik je een keukenrobot? Smart home devices. Hoe kies je een IP-camera? Vind je harde schijf in 4 stappen. Wat is een multiroomsysteem? Kies je pc in 5 stappen. Hoe een smartwatch kiezen? Welke gps kiezen? Vind je smartphone in 5 stappen.
Huidige promoties abonnementen gsm en smartphones in België Mijn-Gsm-Abonnement.be.
Bestel je abonnement en profiteer van één van de geweldige aanbiedingen. Bekijk de gekoppelde aanbiedingen. Ontdek de Kolibrie smartphone, Dolfijn smartphone, Koala smartphone, Panter smartphone, Arend smartphone. Bekijk de gekoppelde aanbiedingen. Zin in een gsm met je Mobilus-abonnement? Ontdek hele catalogus.

Contacteer ons