Op zoek naar abonnement?

abonnement
GSM abonnement met of zonder toestel Telenet.
De belminuten, sms'jes' en mobiel internetvolume inbegrepen in het abonnement zijn enkel geldig in Belgiƫ en de EU-zone met uitzondering van communicaties vanuit Belgiƫ naar een buitenlands nummer ook EU-zone en niet overdraagbaar naar de volgende maand. Speciale nummers en diensten van derden zijn niet inbegrepen in de prijs van het abonnement.
NMBS Halftijdse treinkaart.
10 vastgelegde ritten. Halftijdse Treinkaart: Ook parttimers hebben hun abonnement. Je reist 2 of 3 keer per week hetzelfde traject. Dan is de Halftijdse Treinkaart de ideale oplossing. Abonnement op naam voor een vast traject 5 jaar geldig. Pass om 5x dezelfde heen en terugreis af te leggen.
Uw Pairi Daiza abonnement Pairi Daiza.
Gelieve rekening te houden met deze periode alvorens u uw abonnement ontvangt. Bespaar tijd en geld door uw abonnement online te kopen! Het abonnement is geldig van 4 april 2015 tot 11 november 2015. Tarief abonnementen Ingang 1 dag ABONNEMENTEN ONLINE ABONNEMENT AAN DE KASSA'S.'
Abonnement aanvragen Planckendael.
Prijzen abonnement Abonnement aanvragen. Als abonnee van Planckendael en ZOO Antwerpen kan je zo vaak langskomen als je maar wil, wanneer je wil. Met je abonnementen krijg je 365 dagen toegang tot twee parken en tal van extra voordelen! Ontdek alle exclusieve voordelen voor abonnees.
Neem een abonnement Klasse.
Afgelopen schooljaar kregen abonnees een stapel extra kortingsbonnen, onze populaire schoolkalender, co-creatieve post-its en de gegeerde Klasse-balpen. Al 17.000 onderwijscollegas zijn abonnee. Ja, ik wil een abonnement op Klasse Magazine. Alle nummers van Klasse Magazine kan je vinden op Issuu.
Abonnementen De Lijn.
Neem je meerdere keren per week bus of tram? Dan kies je best voor een abonnement. Je abonnement geldt op alle bussen en trams, uitgezonderd de Limburgse snellijnen. Buzzy Pazz 6 tot en met 24 jaar. Omnipas vanaf 25 jaar.
Uw abonnement De Munt / La Monnaie.
Abonnement MM Choice. MM Choice 1 2: twee operaformules. Anne Teresa De Keersmaeker, Sasha Waltz, Alain Platel, Sidi Larbi Cherkaoui. Concert en recitalabonnement. Symfonische muziek, voortreffelijke artiesten. Opera voor de hele familie. MM Community Experience. Beleef opera op een gezellige, flexibele en volledige manier.
Abonnement ZOO Antwerpen ZOO Antwerpen.
Als je binnen de 5 dagen na je bezoek een abonnement neemt, dan betalen wij je dagtickets terug! Koop je abonnement aan in de ledendienst van de ZOO of Planckendael. Heb je al een abonnement? Hernieuw dan simpelweg je bestaande abonnement!
Stopzetten Abonnement BASE.
Bij een gecombineerd contract dien je wel de restwaarde van het toestel terug te betalen. Hoe zeg je je abonnement op? Als je denkt dat je huidige abonnement niet meer bij je past, contacteer ons dan op 0800 66 246.

Contacteer ons